PeopleTogether

zpravodajský web nejen pro Východní Čechy

Prague International Bluenight – Beth Hart (us) – O2 universum PRAHA – 23. 10. 2020

4 min read

Beth Hart na vlně úspěchu svého nového studiového alba potvrzuje svou pozici jedné z nejlepších a nejúspěšnějších bluesrockových zpěvaček současnosti. Po třech vyprodaných koncertech ve Fóru Karlín oznamuje termín pražského koncertu v roce 2020, tentokrát v nejnovější koncertní hale O2 universum PRAHA.

Předprodej vstupenek bude zahájen 8. 10. 2019 v síti Ticketmaster.

Nové studiové album Beth Hart „War In My Mind“ vyšlo 27. září a podle prvních reakcí českých i zahraničních kritiků se jedná o nejlepší album, které kdy vydala. Toto potvrzují nadšené recenze a bodování od 80% výše. Beth s každým svým albem debutuje na prvních příčkách bluesrockových prodejních hitparád, ale její nové album ji posouvá ještě dál. „War In My Mind“ je první nahrávkou, která se umístila i v britské prodejní hitparádě Album Top 20.

„War In My Mind je triumfální. Je to nejlepší sólové album, které kdy vydala…“ Rock and Blues Muse

Dvanáct neuvěřitelných skladeb, které se vás budou držet už navždy. War In My Mind je jedno z nejlepších alb, které letos vyšlo…“ Rock and Load Mag

„Vysoce návykové album, které je upřímné a čisté bez přidaného cukru…“ Cryptic Rock

„Beth Hart nikdy nezněla tak statečně a sebevědomě jako tady…“ Allmusic.com

O skladatelských kvalitách Beth Hart nikdy nebylo pochyb a o těch koncertních již několikrát přesvědčila i své české publikum. Proto asi nikoho nepřekvapí informace o tom, že její letošní pražský koncert 6. prosince ve Fóru Karlín je již vyprodán.  A to je skvělá příležitost k oznámení termínu jejího koncertu na příští rok. Poté, co v posledních třech letech třikrát po sobě zaplnila Fórum Karlín až po strop, se Beth Hart po dohodě s pořadatelem svých koncertů v České republice rozhodla přesunout své další vystoupení do většího sálu.

23. října roku 2020 zahraje v nejnovějším a nejmodernějším koncertním prostoru v České republice O2 universum PRAHA.

Beth Hart pokaždé přijíždí se zbrusu novým playlistem, a jelikož má z čeho vybírat, pokaždé překvapí vyvážeností svého setu a samozřejmě znovu a znovu svým hudebním talentem.

Vstupenky na tento koncert se dostávají do předprodejní sítě právě dnes a je třeba zdůraznit, že ty nejlepší vstupenky na všechny předešlé koncerty Beth Hart se vždy vyprodaly do jednoho měsíce od oznámení. Link na předprodej v síti Ticketmaster je zde:

https://www.ticketmaster.cz/event/beth-hart-vstupenky/23721

Album War In My Mind je k poslechu zde: 

War In My Mind – album tracklist:

  1. Bad Woman Blues
  2. War In My Mind
  3. Without Words In The Way
  4. Let It Grow
  5. Try A Little Harder
  6. Sister Dear
  7. Spanish Lullabies
  8. Rub Me For Luck
  9. Sugar Shack
  10. Woman Down
  11. Thankful
  12. I Need A Hero

Diskografie Beth Hart:

  • Beth Hart and the Ocean of Souls (1993)
  • Immortal(1996)
  • Screamin‘ for My Supper(1999)
  • Leave the Light On(2003)
  • 37 Days(2007)
  • My California(2010)
  • Don’t Explainwith Joe Bonamassa (2011)
  • Bang Bang Boom Boom(2012)
  • Seesawwith Joe Bonamassa (2013)
  • Better Than Home(2015)
  • Fire on the Floor(2016)
  • Black Coffeewith Joe Bonamassa (2018)
  • War in My Mind (2019)

Více informací na www.bethhart.com , http://www.o2universum.cz/

Koncert pořádá agentura Liver Music www.livermusic.cz

Další připravované akce:

LOVE (us), 20.10.2019 / Lucerna Music Bar (Prague International Bluenight no.:137)

Hundred Seventy Split (uk), 29. 10 .2019 / Lucerna Music Bar (Prague International Bluenight no.:138)

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

%d blogerům se to líbí: